Blog IT

„Proiectele farului” fac parte din disciplinele clinice ale bolilor cronice Epilepsie, hemofilie și tulburare bipolară.

Povești de succes

Îmbunătățirea vieții cu tehnologia – proiect far HSE

Proiectele farului fac parte din disciplinele clinice ale bolilor cronice Epilepsie, hemofilie și tulburare bipolară. Proiectul Lighthouse pentru epilepsie este un parteneriat între mai multe organizații – RSCI, HSE, eHealth Ireland, Epilepsy Ireland, Beaumont Hospital și Ergo. Există multe rezultate și beneficii pozitive pentru pacienți, precum și pentru profesioniștii din domeniul sănătății, asociați cu utilizarea tehnologiei informației în cadrul sănătății.

Provocarea

Furnizarea de servicii individualizate și îngrijire în epilepsie (PISCES) este un proiect Lighthouse cu un număr de parteneri, inclusiv HSE, eHealth Ireland, Epilepsy Ireland, RCSI și Beaumont. În trecut, pacienții, academicienii sau clinicienii din Irlanda nu au putut să-și înregistreze detaliile medicale pe cale electronică, ceea ce a creat numeroase probleme.

Soluția

Proiectul PISCES se referă la utilizarea tehnologiilor pentru a promova un model de asistență medicală de precizie, proactivă și personalizată pentru cele peste 40.000 de persoane cu epilepsie din întreaga Irlanda. Soluția dezvoltată este o înregistrare electronică a pacientului (EPR) și aplicația portalului pacientului, concentrată exclusiv pe nevoile pacienților cu epilepsie. Portalul pentru pacienți este o soluție mobilă, bazată pe cloud. Indiferent de locul în care este oferită îngrijirea, informațiile pot fi colectate, adăugate la evidența îngrijirii și accesate de echipa de îngrijire, indiferent de locația geografică sau de locul de îngrijire. Proiectul implică, de asemenea, dezvoltarea unei soluții de BI care să permită clinicienilor să utilizeze în siguranță datele agregate ale pacienților pentru a analiza și colecta informații pentru comunitatea mai largă de pacienți pentru a informa îngrijirile viitoare și sănătatea populației.

Clinicienii au acum o imagine simplificată a informațiilor despre pacienți prin Registrul electronic al pacientului (EPR) – o singură sursă de adevăr în care toate informațiile medicale ale pacientului pot fi înregistrate și accesate de oriunde la nivel național. Ca parte a EPR, datele genetice pot fi ușor interpretate și documentarea deciziilor și a acțiunilor convenite a fost simplificată.

Preluat: ErgoGroup.ie