Dezvoltarea magazinelor online la cheie

Creare magazin online bun transformă 85% din vizitatori în clienți. Aceasta este o misiune suficient de complicată, care nu poate fi realizată de către oricine. Noi, însă, putem să o realizăm pentru că:

 • ne ocupăm de elaborarea site-urilor de comerț electronic de mai bine de 5 ani
 • știm ce este necesar pentru a crea o resursă de internet web design profesional
 • implementăm toate funcționalitățile modulelor în funcție de resursa web, cum ar fi: dezvoltarea chat bot, nori tag-ul, mail modulare și multe altele
 • încredințăm acest proces echipei noastre de specialiști talentați
 • preț accesibil și personalizat pentru a crea un magazin online la cheie

Comandați magazin online, puteți chiar acum! Pret creare magazinului online in Moldova va depinde de volumul lucrărilor efectuate. Suntem întotdeauna gata să vă sfătuim cu privire la oportunitatea utilizării instrumentelor suplimentare, deoarece aplicarea lor este în mare măsură individuală și depinde de specificul activității companiei dvs. Costul de la magazin online este complet transparent. În orice moment, puteți citi toate rapoartele privind activitatea desfășurată, precum și să participe personal la punerea în aplicare a magazinului online.

Ce o să obțineți, comandând elaborarea magazinului online la cheie de la iForward Group

0/8

Un nume de domeniu și hosting

0/8

Site ușor manipulabil la nivel intuitiv

0/8

Un catalog comod, cu filtrele corespunzătoare

0/8

Coșul de produse după principiul unui singur click

0/8

Modul de optimizare după motoarele de căutare

0/8

Analiză profundă și raportare (numărul de vizite, comenzi, cecul mediu și altele)

0/8

Implementarea multilingvistă ( RU, RO, EN și altele)

0/8

Selecție mare de module încorporate

Ce trebuie să fie pe magazinul online?

De structura site-ului web și amenajarea paginilor depind multe lucruri, în special dacă vizitatorul va efectua cumpărătura. Din acest motiv, noi atragem atenția asupra tuturor etapelor de elaborare magazinul online, și realizăm următoarele pagini obligatorii:

 • Pagina principală

 • Catalogul de produse (pe categorii sau combinate)

 • Paginile produselor

 • Coșul de produse

 • Condițiile de plată, livrare

 • Pagina de înregistrare a comenzii

 • Contacte

Paginile enumerate sunt doar de bază.

Ca magazinul online să fie ușor perceput, intuitiv clar și să incite vizitatorul spre cumpărare, design-ul trebuie prelucrat în conformitate cu caracteristicile publicului țintă. De asemenea, următoarele nuanțe trebuie respectate:

ANTET REUȘIT

Așa se numește partea de sus a paginii principale. Ea creează prima impresie despre site, de aceea ea trebuie să corespundă unor cerințe înalte: în stânga – logotipul, în dreapta – coșul, pe mijloc – linia de căutare, datele de contact (adresa, numărul, adresa electronică) și în caz de necesitate, informații suplimentare. Mai jos trebuie să fie amplasat un meniu simplu și clar, pentru navigarea comodă în magazinul online.

 

REȚELELE DE SOCIALIZARE

Prezența dumneavoastră pe rețelele de socializare aduce mai multă încredere și permite potențialilor clienți să cunoască mai în de-aproape compania. Trebuie să amplasați widget-uri sau butoane active pe site-ul web, care vor duce la paginile dumneavoastră sau grupurile de pe rețelele de socializare.

 

 

 

INSTRUMENTE SUPLIMENTARE

Mecanismul de cumpărare ,,într-un click” este foarte solicitat. Merită să introduceți butonul după apăsarea căruia utilizatorul va introduce numele, numărul de telefon pe care va fi contactat, în mod operativ, de către managerul comenzii. ,,Sunetul înapoi” de asemenea reprezintă un serviciu popular care economisește timp. Acest fapt se apreciază mult în afaceri. Aveți grijă de viitorii voștri clienți și amplasați butonul de comandă a sunetului înapoi în antetul site-ului și pe paginile corespunzătoare.

Dacă a apărut careva întrebări nu ezitați să ne contactați

[contact-form-7 id=”2881″]