Ce căutați?

Găsiți răspunsuri și soluții la probleme IT. Dacă nu găsiți un răspuns, contactați-ne și vă vom ajuta cu plăcere.
Vă rugăm să sunați la biroul nostru la +373 67 46 88 99 sau să ne trimiteți un e-mail cu întrebarea dvs.

TOP 10 CELE MAI POPULARE ÎNTREBĂRI

Software-ul gratuit antivirus este bun?

În primul rând, nu rămâneți niciodată fără protecție de securitate pe computer. Anti-Virusul gratuit are rate de detectare foarte mici. Sunați-ne și vom fi bucuroși să vă informăm cu privire la cele mai noi programe de securitate pe care le recomandăm și le vindem tuturor clienților noștri pentru protecție împotriva spyware-ului, a programelor malware și a virusului.

Ce sunt exact serviciile IT gestionate?

Simplu spus, serviciile IT gestionate de iForward Group înseamnă că ne ocupăm de întreaga tehnologie informațională. Gestionăm toate nevoile dvs. de aprovizionare hardware, software, instalare, asistență tehnică și necesități de personal IT. Înseamnă, de asemenea, că iForward Group acționează cu echipa dvs. de consultanță și asistență, oferind întreținere programată și modernizare a sistemelor dvs.

Ce este backupul în cloud?

Backup-ul în cloud cunoscut și sub numele de Backup online este procesul în care copiile de rezervă la fața locului sunt transferate pe un server offsite în fiecare seară. Serverul este situat într-un centru de date securizat. Cloud Backup înlocuiește nevoia ca cineva să ia o copie de rezervă acasă în fiecare noapte. Este mai sigur, mai fiabil și mai ușor de gestionat și monitorizat.

La ce timp mă pot aștepta?

Lucrăm cu fiecare client pentru a stabili așteptări specifice. Nivelurile noastre de servicii măsurabile specifică consecințe clare asupra nerespectării așteptărilor convenite.

Cât timp durează un contract de servicii gestionate?

Contractele de servicii IT gestionate variază în funcție de furnizor. Unii furnizori oferă programe lunare, în timp ce alții necesită un contract de mai mulți ani. Unele au un cost de pornire foarte mare și lunar mai mic, în timp ce altele necesită un contract de mai mulți ani. Unele au un cost de pornire foarte ridicat și lunar mai scăzut, în timp ce altele oferă un cost lunar mediu și distribuie costul pornirii pe durata contractului.

Ce ar trebui să fac înainte de a apela la ajutor?

Când este posibil, scrieți orice informații despre mesajele de eroare și faceți capturi de ecran cu problema dvs. Apoi, încercați să recreați problema. De multe ori, ajută la închiderea programului și repornirea computerului pentru a reseta sistemul și, eventual, pentru a rezolva problema.

Cât costă administrarea serviciilor IT?

Modelul nostru de servicii folosește o taxă lunară fixă, care se bazează pe dimensiunea și complexitatea rețelei dvs. Odată contractate, serviciile IT gestionate vor acoperi întreținerea și asistența pentru fiecare componentă a rețelei dvs., oferindu-vă liniște sufletească și capacitatea de a prognoza cu exactitate costurile de întreținere IT.

Ce este dacă deja avem un departament IT intern?

Nici o problema! Oferim soluții scalabile care pot fi adaptate pentru a satisface nevoile dvs. specifice. Fie că aveți nevoie de un pachet complet de servicii IT de consultanță și soluții de securitate sau asistență pentru biroul de service, iForward Group îl simplifică cu un plan de servicii forfetare personalizat și accesibil.

Cum pot economisi banii la o facturare forfetară?

Facturarea forfetară vă oferă posibilitatea de a vă bugeta cheltuielile IT, astfel încât să vă puteți concentra mai bine asupra obiectivelor dvs. principale de afaceri. Personalizăm fiecare pachet de servicii pentru afacerea dvs. unică, astfel încât să plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie. iForward Group servește drept „ghișeu unic” pentru toate nevoile dvs. de servicii IT gestionate. Și facem totul pentru un cost lunar fix – Nu profităm de durerea ta!

Ce tipuri de sisteme acceptați?

Ne mândrim că suntem „agnostici ai ecosistemului”: indiferent dacă utilizați Google Apps sau Office365, Windows sau Mac, Android sau iOS, vă vom sprijini echipa. Aveți nevoie să instalați un server la fața locului sau să găzduiți unul practic pe Amazon sau Azure? Vă vom sprijini. Trebuie să treci de la un ecosistem la altul? Vom fi acolo pentru tine.

Nu ai găsit răspunsul? Punene o întrebare