Mentenanță IT hardware și software constă în inspectarea frecventă a echipamentelor IT în scopul prevenirii situațiilor de nefuncționare a acestora, întreținerii, remedieriea defectelor constatate, înlocuirea consumabilelor atunci când este necesar.

Mentenanță IT asigură nivelul optim de funcționalitate echipamentelor

În 80% din cazuri echipamentele se strică pentru că nu sunt verificate periodic. Ați putea prelungi viața echipamentelor cu minimum 1 an în condițiile unei mentenanțe IT corespunzătoare.

Noi ne ocupam de prevenirea și soluționarea tuturor acestor probleme care tind să afecteze activitatea normală a companiei dvs. Compania noastră dispune de un personal calificat pentru astfel de situații. În plus, prețul abonamentelor noastre, în marea majoritate a situațiilor, sunt mai mici decât în cazul în care ați angaja o singura persoana care să se ocupe de aceste operațiuni.

Serviciul nostru de mentenanță IT include

Intervenții de asistență tehnică, prestabilite sau, la cerere, ori de câte ori este necesar. iForward asigură mentenanță IT pentru calculatoare, servere și rețele informatice pe baza de abonament lunar (SLA – Service Level Agreement). Pentru fiecare client, efectuăm o analiză detaliată a echipamentelor IT de lucru, a funcționalității sistemului informatic și a cerințelor companiei. Pe baza analizei, vom stabili cel mai bun abonament de mentenanță IT care să corespundă nevoilor reale din compania dvs.

Prin abonamentele noastre de mentenanță, iForward vă oferă garanția unor servicii de calitate privind întreținerea echipamentelor dvs. IT.

Avantajele încheierii unui contract de MENTENANȚĂ IT

 • Ne ocupăm de întreținerea întregii infrastructuri IT cu costuri mai mici decât salariul unui singur angajat al departamentului IT

 • Colaborați cu o echipa pregătită, aflată oricând la dispoziția dvs.

 • Timp de rezolvare garantat

 • Timp de intervenție garantat

 • În urma acțiunilor noastre permanente de monitorizare și backup, datele dvs. sunt în siguranță, riscul de a pierde informații critice fiind diminuat

 • Sunteți asigurat contractual

Structura serviciilor noastre de MENTENANȚĂ IT

Mentenanță IT predictivă

Constă în vizite periodice la sediul clientului, în urma cărora vor fi efectuate revizii generale asupra echipamentelor IT în baza planului de revizii agreat de către compania dvs. Scopul acestor revizii este de a preintâmpina posibile defecțiuni

Mentenanță IT corectivă

Constă în intervenții la sediul clientului, ca urmare a semnalării unei probleme de nefuncționare. Timpul de răspuns și de intervenție este garantat.

Servicii dementenanță IT HARDWARE

 • Diagnosticare și depanarea defecțiunii hardware

 • Instalarea componentelor noi și verificarea compatibilității acestora

 • Curățarea internă de praf a calculatoarelor pentru preîntâmpinarea defecțiunilor

 • Instalarea echipamentelor periferice

 • Update și opimizare BIOS

 • Testarea echipamentelor hardware

Servicii dementenanță IT SOFTWARE

Instalăm și configurăm orice pachet software – sisteme de operare sau aplicații. Vă punem la dispozitie atât soluții open source cât și licențiate.

Dacă a apărut careva întrebări nu ezitați să ne contactați și noi vom răspunde la orice neclaritate

[contact-form-7 id=”2881″]