Creăm website-ul care te face vizibil, ușor de recunoscut și simplu de abordat. Dezvoltăm site-ul care te reprezintă, care vorbește pentru tine și te apropie de clientul tău. După coajă se vede pomul, după haină se cunoaşte omul, după website se citește antreprenorul.

Comandați orice site doriți

Ce primiți Dumneavostră, comandând un site web la
iForward Group

  • DEZVOLTAREA

    Vă pasionează domeniul e-commerce sau intenționați să valorificați o resursă mai veche? Echipa noastră vă va ajuta în timp util să dispuneți de propriul site, conform preferințelor și necesităților proprii. Fiecare produs realizat de tehnicienii noștri are la bază un design original și opțiuni simple de redactare a informației de pe pagină. Mai mult, apelând la serviciile noastre, veți reuși să economisiți timp și bani, întrucât vă putem construi site-ul într-un format adaptabil telefoanelor mobile și altor gadget-uri

  • DESERVIRE TEHNICĂ

    Pentru noi, colaborarea cu un client înseamnă mai mult decât executarea unei comenzi. Gama noastră de servicii poate include și deservire post-produs: suport lansare site, asistență tehnică la necesitate, soluționarea eventualelor erori, monitorizare, intervenții de conținut, protecție anti-spargere și altele.

img-creare-web-site
  • SOLUȚII SIMPLE

    Confortul în colaborare este esențial pentru noi. Iată de ce, până la semnarea contractului, orice potențial client beneficiază de o consultație detaliată și răspunsuri clare în legătură cu proiectul discutat. În urma analizei obiectului contractual, echipa noastră va propune soluții optime pentru elaborare, funcționare și completare, reieșind din sfera activității clientului și experiența noastră în domeniul IT. Clienții noștri pot controla în orice moment calitatea procesului de lucru prin suportul oferit de specialiștii noștri.

Succesul colaborării

Dacă a apărut careva întrebări nu ezitați să ne contactați și noi vom răspunde la orice neclaritate

[contact-form-7 id=”2881″]