Dezvoltarea site-urilor web

Dezvoltarea site-urilor web este cea mai bună soluție pentru promovarea afacerii și atragerea noilor clienți online. iForward Group vă propune crearea profesionistă a site-urilor de orice complexitate, pentru diferite tipuri de activitate: imobiliară, comercială, juridică, medicală, de producție și altele.

Etapele dezvoltăeii site-ului la cheie

0/6

CERCETAREA ȘI DEZVOLTAREA STRATEGIILOR

Înainte de elaborarea site-ului, se studiază particularitățile bunurilor și serviciilor. Se desfășoară un studiu detaliat al pieței și al concurenților, care permite crearea structurii viitorului site. Sunt în curs de elaborare a termenilor de referință pe care va fi elaborat site-ul web. Toți principalii concurenți sunt analizați, le studiem caracteristicile, avantajele pentru a le depăși calitatea și eficiența site-ului.

0/6

ELABORAREA PROIECTĂRII

Proiectarea site-ului este în curs de elaborare, luând în considerare caracteristicile produsului sau serviciului. Pe baza analizei detaliate a concurenților și a pieței, designerii determină cel mai potrivit design al site-ului. Se creează un stil unificat al companiei, subliniind caracteristicile și dorințele sale, datorită cărora se câștigă recunoaștere în spațiul online.

0/6

PROGRAMARE

Odatăce ce designul a fost aprobat, începem să dezvoltăm componența tehnică a stiru-ului. Sarcina principală este de a face site-ul convenabil, rapid, frumos și unic. Programatorii pe baza proiectului de design creează structura de lucru a site-ului. În timpul elaborării, fiecare element este testat și toate erorile sunt eliminate. Scopul nostru principal este de a pferi un site rapid, modern, actualizat pentru a atreage clienții și de a crește vânzările.

0/6

CONECTAREA SERVICIILOR DE LA TERȚI

În această etapă, integrarea serviciilor terțe și a Apis este în curs de desfășurare. Toate serviciile necesare sunt conectate, aprobate în termenii de referință pentru elaborarea site-ului. Sistemele de plată, CRM, sălile de chat și alte aplicații necesare sunt conectate. În paralel, toate serviciile sunt testate îi datele sunt analizate pentru a determina eficiența serviciilor și viteza aestora. Site-ul este, de asemenea este, verificat pentru ușurința de utilizare.

0/6

SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ

Serviciile sunt conectate pentru a asigura protecția și securitatea site-ului dvs. Analiza utilizării resurselor, identificarea și eliminarea locurilor “vulnerabile” și site-ul dvs. primește protecția necesară împotriva software-ului dăunător. Autorizarea de rezervă și alte măsuri sunt luate pentru a vă proteja de pierderi, furt și alte acțiuni rău intenționate.

0/6

LANSAREA ȘI SUPORTUL SITE-ULUI

La sfârșitul tuturor etapelor de dezvoltare a site-ului, efectuăm testarea globală a site-ului, după care este încărcat pe servrul dvs. Și este eliberat. Datorită optimizării bune, design de înaltă calitate, lucru rapid și nivel ridicat de protecție, site-ul are o șansă mare de a obține pe partea de sus a ratei de căutare. După lansarea site-ului, suntem gata să oferim suport tehnic, perfecționare și dezvoltare ulterioară a site-ului dvs.

Ce obțineți prin comanda unui site în studioul nostru

0/6

DESIGN PERSONALIZAT

Vom asigura compania dvs., cu marcă recunoscută cu un design unic. Combinăm simplitatea, funcționalitateași componența vizuală plăcută.

0/6

STANDARDE DE SIGURANȚĂ

Oferim protecție site-ului la începutul elaborării. Remediem problemele de protecție și securitate ale datelor și site-ului. Consultăm și analizăm nivelul de protecție al site-ului dvs.

0/6

BUNA FUNCȚIONARE

Colaborăm cu platforme cloud rebuste pentru stocare și implimentarea site-ului. Oferim toate condițiile pentru că site-ul dvs. să fie permanent în modul de lucru.

0/6

SCALABILITATE

În timpul fazei de elaborare, luăm în considere faptul că numărul de vizitatori ai site-ului dvs. va crește, iar numărul de intrări în directoare, tranzacții, conturi și așa mai departe crește cu ei. Prin urmare, atunci când elaborăm un site, luăm în considerare toate nuanțele de optimizare, astfel încât site-ul dvs. să aibă întodeauna valori de mare viteză.

0/6

TEHNOLOGII MODERNE

Folosim tehnologii moderne și dovedite pentru a crea site-uri care să răspundă tuturor normelor de viteză necesare în momentul dezvoltării și să fie susținute de toate browserele și dizpozitivele.

0/6

FUNCȚIONALITATEA

Creăm nu doar site-uri, ci site-uri care vor asigura o performanță excelentă a clienților pe orice dispozitiv și vor funcționa mai repede ca concurenții. Mobile, tablete, PC-uri, laptop-uri, site-ul dvs. va cel mai bun peste tot.

Ai nevoie de o consultație?

[contact-form-7 id=”2881″]