SURSA DE ÎNCREDERE ÎN SERVICII ȘI SUPORT

0+

Experți într-o serie de specializări

0

Până în prezent avem birouri în mai multe țări

$0M

Venituri cuprinse între 0 și 15 milioane USD în mai puțin de 3 ani

iForward Group este o companie privată de asistență IT și servicii IT. Astăzi suntem mândri că ne lăudăm cu o echipă puternică de ingineri IT care se dezvoltă în a-și înfășura mânecile și a rezolva problemele IT și a satisface nevoile afacerii dvs.

Suntem într-o misiune de a vă depăși așteptările și de a forma o relație pe termen lung, reciproc avantajoasă cu dvs.

  • MISIUNEA NOASTRĂ

    Bazându-ne pe tehnologiile și competențele noastre, creând valoare pentru clienții noștri. Vom realiza acest lucru concentrându-ne pe intersecția nevoilor emergente ale clienților noștri și pe accelerarea schimbărilor tehnologice și de afaceri.

  • VALORILE NOASTRE

    Valorile noastre sunt principiile directoare pe care a fost fondată iForward și modul în care ne străduim să ne desfășurăm activitatea zilnic. Valorile ne stabilesc viziunea asupra lumii pe măsură ce modelăm viitorul. Ele determină modul în care ne tratăm reciproc.

  • ABORDAREA ȘI CULTURA NOASTRĂ

    Unitatea noastră pentru furnizarea de servicii excepționale se bazează pe convingerea că nu suntem nimic dacă nu sunteți mulțumit de noi. Pasiunea noastră pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, indiferent de ce, este ceea ce ne diferențiază cu adevărat de concurenții noștri.

Istoria noastră

ISTORICUL DEZVOLTĂRII IFORWARD

1988 - 1990

iForward Group începe viața ca divizia de rețea și este o companie de software care a fost înființată în noiembrie 1988 în urma unei achiziții.

2000 - 2009

iForward Group se lansează ca o afacere independentă.

2010 - 2017

iForward Group colaborează cu succes cu mai multe companii care duce la crețterea asistenței IT și servicii IT din țară atât pentru companiile locale, cât și pentru cele din străinătate.

2018 - Prezent

Echipa de service de la iForward Group a ajuns la finala premiilor pentru cel mai bun furnizor de servicii mici pentru industria biroului de servicii (SDI). Suntem incredibil de mândri de recunoașterea externă pentru echipa noastră, care a finalizat o pregătire extinsă și a lucrat incredibil de mult pe o perioadă îndelungată pentru a ne asigura că satisfacem în mod constant nevoile clienților noștri.

valorile noastre

ANGAJAMENT INOVAȚIE REPUTAȚIE EXCELENȚĂ

Aceste valori ne oferă fundamentele de care avem nevoie.
click
Pe cine deservim?

CLIENȚII CU CARE NE MÂNDRIM

Soluții revoluționare permite afacerii Dvs să eficientizeze fluxul de lucru și să crească productivitatea. Indiferent de afacere, iFORWARD GROUP vă oferă soluții în orice domeniu de activitate.