Creare aplicații mobile la comandă

Fiecare client are cerințe specifice atunci când se dorește o aplicație mobilă pentru Android sau iOS. Realizăm aplicații mobile personalizate pentru orice tip de afacere pentru a te ajuta să ajungi la publicul dorit și a-i putea oferi o experiență cât mai placută. Utilizatorii aplicației tale se vor bucura astfel de funcționalități complexe și utile.

Studiile specialiștilor Google au constatat un procent ridicat al utilizatorilor de dispozitive mobile în cadrul navigărilor pe internet, ceea ce a condus la o creștere sesizabilă a conversiilor realizate utilizând dispozitivele mobile.

Dacă și tu dorești să vii în întâmpinarea publicului tău țintă, adaptarea afacerii tale la dispozitivele mobile poate reprezenta o creștere substanțială a vânzărilor tale, plasând afacerea ta în topul rezultatelor consumatorilor tăi, surclasând concurența pe poziții inferioare ție.

0+

Ani de experiență

0+

Proiecte elaborate

0%

Satisfacția utilizatorilor

024/7

Birou de servicii

0+

Clienți mulțumiți
 • Analiza și identificarea resurselor necesare

  Lucrăm cu placere și punem pasiune în ceea ce livrăm, așa dar primul pas este să pregătim partea de Proiectare a aplicației mobile ce urmează a fi dezvoltate. Vom avea astfel o structură clară și bine estimată financiar și în timp.

 • Proiectarea aplicației Mobile (Android și IOS)

  Fiind vorba de un proiect de dezvoltare software a unei aplicații mobile cu funcționalități în mare parte unice, avem nevoie să punem pe hârtie fiecare detaliu a proiectului ce urmează a fi dezvoltat. La finalul părții de proiectare a aplicației mobile ce urmează a fi dezvoltate, vom avea schițe, scheme logice, descrieri complete ceea ce ne va permite ca în următoarele etape să ne concentrăm doar pe implementare, respectiv livrarea proiectului în condiții calitative.

 • Dezvoltarea NATIVĂ pentru Android și IOS

  Pe baza proiectului, stabilindu-se deja resursele necesare și având obiectivele finale dar și pașii intermediari pentru atingerea acestora, pasul 3 reprezintă implementarea, dezvoltarea efectivă a aplicației.

 • Testarea și punerea în producție a acesteia

  Pasul 4 este cel final care reprezintă testarea și publicarea aplicațiilor, urmând și partea de mentenanță și dezvoltări ulterioare dacă este cazul.

Avantajele creării aplicațiilor mobile

 • Interactiune directa cu potentialul client

 • Vizibilitatea excelentă a brăndului

 • Accesibilitatea rapidă în Google Play

 • Interfața intuitivă și prietenoasă

 • Loializarea consumatorilor

 • Posibilitatea de a notifica rapid publicul țintă

Care este procentul de achiziție online utilizând o aplicație mobilă?

Studiile arată că 66% dintre consumatori au aflat despre existența unui produs/serviciu datorită internetului, fapt care devine esențial în cadrul plasării unor strategii de marketing online pentru toți utilizatorii de telefoane mobile. În cazul procentului de achizitie al produselor, se pare ca aproximativ 9% cumpară utilizand un telefon mobil și 4% de pe o tabletă, utilizatorii alegând în proporție de 83% achiziția utilizând un calculator dupa ce au remarcat produsul inițial prin intermediul telefonului mobil. Așadar în ceea ce privește achiziția produselor, conform informațiilor relevate de la Google, informarea consumatorilor se face de pe mobil, devenind astfel necesară adaptarea website-urilor la mobile, acolo facându-se majoritatea traficului, utilizatorii revenind apoi pe site-ul respectiv pe desktop să achizitioneze produsul final.

Dezvoltare aplicații de telefon – un must have pentru orice business

Cu o experiență relevantă în marketingul online și creare de aplicații android, iForward Group oferă de peste 7 ani soluții integrate pentru orice business. Investiția în timp și cunoștințele aplicate pentru design grafic, UX, UI, optimizare și dezvoltare oferă serviciul de creare aplicații mobile la nivel de experiență excelentă pentru utilizator.

Dacă a apărut careva întrebări nu ezitați să ne contactați