Ce este un software?

Software-ul reprezintă un complex de programuri separate, care se unesc printr-un scop unic de a obține un rezultat comun. Mai simplu spus, este o pârghie care permite realizarea oricăror sarcini de afaceri a întreprinderii, independent de direcția activității lor. Software-ul specializat este utilizat de către companii în mod universal, pentru îmbunătățirea eficienței lucrului, automatizării principalelor procese de afaceri.

Elaborarea programelor individuale care țin cont de necesitățile companiei, asigură o eficiență mai mare a procesului de producere, optimizarea relațiilor din cadrul organizației, dar și între colaboratori și clienți. Inevitabil, aceste schimbări pozitive duc la creșterea profitului.

Dacă doriți să creșteți rata de producție, să automatizați sarcinile zilnice, de rutină ale lucrătorilor (completarea cardurilor de produse, eliberarea facturilor, calcularea, etc.), sa măriți nivelul de securite a datelor sau să lărgiți baza de clienți, atunci merită să comandați un program unic.

Ce tipuri de programuri există?

 • PROGRAMURI TIPICE

  Acestea sunt soluțiile de program cu anumite funcționalități și posibilități. De regulă, ele trebuie achiziționate cu licență. Principalul dezavantaj al acestui tip de software este standardizarea. Dumneavoastră puteți să duceți lipsa unor anumite funcționalități pentru conducerea deplină a afacerii sau invers, funcționalitățile în plus pot împiedică realizarea lucrului.

 • PROGRAMURI CONFIGURABILE

  Un tip mai avansat de program, cu o interfață și un limbaj intern de programare complex. Pe baza lor se creează sistemele informaționale corporative precum ERP (planificarea resurselor întreprinderii), CRM (gestionarea relațiilor cu clienții), CRP (planificarea capacității de producție) și altele.

 • PROGRAMURI LA COMANDĂ

  Elaborarea software-ului de la zero, în conformitate cu obiectivele și scopurile propuse de către întreprindere. Aceasta este o investiție avantajoasă, dacă aveți o echipă mare de colaboratori care interacționează des între ei. Dumneavoastră primiți toate drepturile de utilizare a acestui program și concomitent, puteți sa îl instalați în toate locurile de muncă. În cazul utilizării unor soluții tipice, este necesară procurarea licenței pentru fiecare computer. De asemenea, software-ul la comandă se poate integra ușor cu alte sisteme informaționale ale întreprinderii.

Ce fel de programe elaborăm noi?

iForward este terenul pe care se realizează orice proiect IT. Noi cunoaștem tot despre tehnologiile informaționale și putem vorbi cu tehnica, utilizând limbajul de programare. Adresându-vă la noi, dumneavoastră primiți programul care corespunde 100% cerințelor inițiale, îmbunătățește și simplifică principalele procese de afaceri ale companiei și în rezultat, ridică venitul la un nivel mai înalt. Vă prezentăm o mică listă de tematici software, pe care le-am creat cu succes și le-am implementat în procesul de producție a întreprinderilor clienților noștri:

 • evidența și statistica profitului de la realizare

 • evidența depozitului

 • calculatorul de leasing

 • calculatorul costului de transport de greutăți

 • automatizarea evidenței întreprinderii

 • sistemurile CRM, ERP și altele

Etapele de creare a software-ului de la iForward

Toate etapele de la dezvoltarea de locuri de muncă tehnice la testarea software-ului sunt un proces destul de laborios, care uneori durează prea mult. Dar acest timp se plătește așa cum veți obține în cele din urmă software-ul gata, dezvoltat, fără erori, care automatizează procesele de afaceri, sporind profiturile companiei.

0/6

ELABORAREA UNEI SARCINI TEHNICE

Una dintre cele mai importante etape primare de dezvoltare a software-ului este de a întocmi un loc de muncă tehnic în strânsă colaborare cu clientul, care durează destul de mult timp.
Pentru a pregăti oferta comercială corectă, specialiștii Studio Webmaster analizează cu atenție sarcinile și completează întregul set de cerințe tehnice pentru dezvoltarea software-ului.
După aceea, există deja o înțelegere clară a logicii muncii și a întregii sale funcționalități. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a exprima costul inițial al software-ului și de a încheia un contract.

0/6

DEZVOLTAREA BAZEI DE DATE A PROGRAMULUI

Aproape orice creare de software este însoțită de dezvoltarea unei baze de date pentru ea.
Cât de calitativ este dezvoltat baza de date a programului, atât de mult va depinde de funcționarea stabilă și eficientă a software-ului. Prin urmare, atunci când se dezvoltă o bază de date, se ia în considerare posibilitatea creșterii acesteia (vertical, orizontal), deoarece, dacă nu există o construcție corectă în stadiul inițial, va fi destul de dificil să se adapteze produsul finit.

0/6

DEZVOLTAREA SERVERULUI DE APLICAȚII

În unele cazuri, atunci când creați software-ul, trebuie să dezvoltați un server software care să reprezinte o legătură directă între Client și baza de date.
În ciuda utilizării platformelor de baze de date existente, o parte din operațiuni (acțiunile operatorului) este atribuită aplicației software.

0/6

DEZVOLTAREA INTERFEȚEI VIZUALE A SOFTWARE-ULUI

Înainte de dezvoltare, software-ul trece prin faza de proiectare a interfeței vizuale a aplicației, pe baza căreia specialiștii Studio Webmaster pun principiul interfeței vizuale intuitive.
În majoritatea cazurilor, atunci când se decide asupra dezvoltării proprii a software-ului de aplicație, organizația utilizează deja un alt sistem automatizat (utilizând MS Access și alte utilități contabile) cu care este obișnuit să lucrați. Cu scopul de a reduce timpul de dependență de lucru cu noul program, este uneori mai înțelept să folosiți o interfață vizuală obișnuită.

0/6

TESTAREA

Faza de testare a software-ului are o importanță imensă care determină:​

 • conformitatea cu caietul de sarcini și interfața vizuală
 • lucrul pe diferite sisteme de operare
 • stabilitatea software-ului la influențe externe
 • înlocuirea modulelor software, eliminarea modulelor, schimbarea
Se creează un card de testare, în conformitate cu care se efectuează toate testele software necesare. După testare, se dezvoltă o listă de dezavantaje și sugestii pentru dezvoltatori.​

Dacă a apărut careva întrebări, contactează-ne și noi vom răspunde la toate întrebările

[contact-form-7 id=”2881″]