Crearea site-ului de prezentare

Crearea site de prezentare este o posibilitate de a comunica eficient cu publicul țintă. Acesta conține informațiile-cheie despre companie și produsele ei – argumente exacte ce descriu avantajele unui produs sau serviciu, datele de contact și lista de prețuri.
Cel mai des, acest tip de website conține o singură pagină, care răspunde clar la principalele întrebări ale vizitatorilor. Crearea lui nu necesită mari investiții financiare și de timp, iar profitul este obținut odată cu apariția primilor clienți permanenți.

iForward Group

Din ce constă site-ul carte de vizită?

 • Design unic și adaptabil

 • CMS propriu

 • Forma feedbackului, a comenzii și a sunetului

 • Lista serviciilor companiei

 • Secțiunea de noutăți

 • Slaider

 • Butoanele rețelelor de socializare

 • Analiza vizitelor și alte contoare

 • Completarea conținutului textual și grafic

 • Ajutor în înțelegerea sistemului și recomandări
  cu privire la conținutul site-ului

 • Module suplimentare: crearea chat-boti, modulul “sondaj”, banner și multe altele.

 • LANSARE RAPIDĂ

  Site-ul de tip carte de vizită ocupă de câteva ori mai puțin timp decât crearea unui site complet, cu mai multe pagini. Acest fapt permite să vă lansați rapid pe o nouă piață online și să primiți clienți noi, datorită aplicării unei strategii reușite de marketing.

 • CALITATE ȘI AUTONOMIE

  În pofida minimalismului, dezvoltarea website de prezentare este un portal de afaceri complet, care dispune de toate funcțiile necesare, web-design unic și un șir de alte posibilități tehnice.

 • PROMOVARE EFECTIVĂ

  Este suficient să promovăm site-ul – carte de vizită cu ajutorul diferitor instrumente de marketing online. Pentru promovare, alegem unul sau mai multe canale: SEO, SMM, publicitate contextuală sau bannere, optimizare internă și altele.

 • CHELTUIELI MINIME

  Caracteristicile distinctive ale site-ului de prezentare sunt: dezvoltarea operațională și scăzut prețul al creării unui site de prezentare, datorită funcționalității simple și nepretențioase, care nu implică utilizarea suportului tehnic scump în viitor. Ideal pentru companiile tinere și situații de urgență.

Pașii elaborării proiectului

0/6

Creăm un designul site-urilor de cărți de vizită individual pentru pagina principală și toate secțiunile conexe, îl discutăm cu clientul.

0/6

Testăm și realizăm depanarea resursei înainte de lansare.

0/6

Realizăm un design receptiv de înaltă calitate al unui site web al cărților de vizită.

0/6

Amplasăm site-ul executat pe Internet, în hosting.

0/6

Ne ocupăm de programarea și prelucrarea funcțiilor interne.

0/6

Oferim consultații în privința caracteristicilor de lucru în sistemul de gestionare al conținutului.

Avantajele colaborării cu noi

SPECIALIȘTI IT CU EXPERIENȚĂ

Compania Studio Webmaster se ocupă de 10 ani de crearea și promovarea site-urilor și a reușit, în acest timp, să adune o echipă de programatori, specialiști SEO, dar și alți profesioniști talentați și cu experiență.

RESPECTAREA TERMENELOR

Noi cunoaștem că pentru o afecere, timpul este o resursă prețioasă și de aceea apreciem încrederea acordată și mereu realizăm proiectele în termenul stabilit.

MANAGER PERSONAL

Fiecare proiect este gestionat de către un specialist, care verifică toate etapele realizate pentru proiectul dumneavoastră.

COMPETENȚĂ

Compania noastră în fiecare an obține premii prestigioase în domeniul IT, iar colaboratorii noștri își îmbunătățesc regulat calificarea, prin traininguri și cursuri.

NICI UN FEL DE ȘABLOANE!

Echipa creativă Studio Webmaster propune doar soluții IT individuale realizare website de prezentare, adaptate obiectivelor clientului.

Puteți comanda sau cumpăra un site de prezentare chiar acum. Contactați-ne și experții noștri vă vor consulta despre complexitatea dezvoltării și vă vor ajuta să vă orientați spre costul creării site-uri web de prezentare la comandă.