Blog IT

Securitatea cibernetică este ceva care ne este în mod constant în minte. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit Bloomberg, problemele legate de securitatea cibernetică costă companiilor în medie în jur de 400 de miliarde de dolari pe an.

Noutăți și evenimente

Sfaturi pentru a face o linie de front în securitate cibernetică

Securitatea cibernetică este ceva care ne este în mod constant în minte. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit Bloomberg, problemele legate de securitatea cibernetică costă companiile în medie în jur de 400 de miliarde de dolari pe an.

Una dintre cele mai simple modalități de a reduce aceste pierderi în afacerea dvs. este de a vă instrui angajații pentru a crea un mediu de e-mail mai sigur. Personalul joacă un rol crucial în securitatea companiei dvs., iar angajații care nu sunt conștienți de atacul amenințărilor cibernetice reprezintă o răspundere pentru siguranța datelor companiei dvs.

Prin urmare, este extrem de important ca aceștia să fie mereu la curent cu cele mai bune proceduri pentru a menține compania în siguranță.

Într-un efort de a vă salva pe dvs. și compania dvs. de ororile unui atac cibernetic, iată o listă de sfaturi care vă ajută să vă protejați afacerea.

  • Nu deschideți niciodată linkuri sau atașamente de la persoane necunoscute.
  • Nu răspundeți la e-mailurile care solicită o modificare a parolei și care vă solicită să divulgați informații personale – indiferent cât de oficială este sursa.
  • Asigurați-vă că software-ul antivirus și anti-spion este actualizat pe computerul dvs.
  • Criptați orice e-mailuri care conțin date sensibile înainte de a trimite.
  • Nu utilizați adresa de e-mail a companiei dvs. pentru a trimite și primi e-mailuri personale.
  • Nu redirecționați automat e-mailurile companiei către un sistem de e-mail terță parte.
  • Creați standarde stricte pentru utilizarea dispozitivelor mobile legate de companie.

Dispozitivele mobile au devenit un instrument important al forței de muncă și, odată cu acestea, vine un alt val de amenințări cibernetice. Este foarte important să vă asigurați că angajații dvs. au dispozitive protejate prin parolă, criptează e-mailurile și descarcă aplicații de securitate aprobate pentru a vă menține datele mobile în siguranță.

Unitatea oferă gestionarea dispozitivelor mobile care vă va ajuta cu multe dintre aceste caracteristici de siguranță, inclusiv posibilitatea de a șterge de la distanță dispozitivele mobile. Contactați-ne pentru toate nevoile dvs. de securitate sau Office 365.