Blog IT

Berman Bedding este în activitate din 1912. Dar când acest producător de saltele a început să producă tampoane medicale în anii 1950, și-a dat seama de necesitatea unor soluții tehnologice eficiente pentru a-și menține fabricile.

Povești de succes

Parteneriatul cu furnizorul IT ajută compania de producție să prospere în secolul XXI

Berman Bedding este în activitate din 1912. Dar când acest producător de saltele a început să producă tampoane medicale în anii 1950, și-a dat seama de necesitatea unor soluții tehnologice eficiente pentru a-și menține fabricile fredonând. Operațiunile s-au schimbat drastic în ultimii 60 de ani și, când președintele Berman, Robert Unger, a realizat că nu mai poate fi tipul IT al companiei, a sunat la CMIT Solutions

Având atât de mult în joc, au apelat la NanoSoft Solutions pentru a-și face față nevoilor IT. NanoSoft nu numai că a creat un plan detaliat pentru actualizarea sistemelor MCMS, dar atunci când un modem vechi a murit într-un weekend, punând în pericol capacitățile de e-mail MCMS, NanoSoft a fost cel care a venit în ajutor. După cum spune Christopher Bell de la MCMS:

Suportul și angajamentul față de service 24 de ore din 24 și 7 zile pe săptămână îi împiedică pe MCMS să se mai îngrijoreze de IT-ul lor.

Preluat: cmitsolutions.com