Blog IT

Berman Bedding este în activitate din 1912. Dar când acest producător de saltele a început să producă tampoane medicale în anii 1950, și-a dat seama de necesitatea unor soluții tehnologice eficiente pentru a-și menține fabricile.

Uncategorized

Parteneriatul cu furnizorul IT ajută compania de producție să prospere în secolul XXI

Berman Bedding este în activitate din 1912. Dar când acest producător de saltele a început să producă tampoane medicale în anii 1950, și-a dat seama de necesitatea unor soluții tehnologice eficiente pentru a-și menține fabricile fredonând. Operațiunile s-au schimbat drastic în ultimii 60 de ani și, când președintele Berman, Robert Unger, a realizat că nu mai poate fi tipul IT al companiei, a sunat la CMIT Solutions

Având atât de mult în joc, au apelat la NanoSoft Solutions pentru a-și face față nevoilor IT. NanoSoft nu numai că a creat un plan detaliat pentru actualizarea sistemelor MCMS, dar atunci când un modem vechi a murit într-un weekend, punând în pericol capacitățile de e-mail MCMS, NanoSoft a fost cel care a venit în ajutor. După cum spune Christopher Bell de la MCMS:

Suportul și angajamentul față de service 24 de ore din 24 și 7 zile pe săptămână îi împiedică pe MCMS să se mai îngrijoreze de IT-ul lor.

Preluat: cmitsolutions.com