Blog IT

Situat în văile fertile și bogate de aur din Munster, Dairygold are o lungă și mândră istorie în producerea brânzeturilor standard de aur și a ingredientelor lactate durabile, asigurate de calitate.

Povești de succes

Dynamics 365: un schimbător de jocuri pentru operațiuni de lapte

Situat în văile fertile și bogate de aur din Munster, Dairygold are o lungă și mândră istorie în producerea brânzeturilor standard de aur și a ingredientelor lactate durabile, asigurate de calitate. Cu trei divizii imperative care conduc și susțin fermierii și afacerile noastre, Dairygold este capabil să ofere clienților și consumatorilor o trasabilitate completă, o calitate de neegalat și o excelență a produsului.

Provocare

Accentul central al unui nou sistem CRM a fost de a permite companiei Dairygold să îmbunătățească relațiile cu clienții și furnizorii. Cooperativa depindea anterior de personalul de pe teren care se întorcea la birou pentru a depune o evidență pe hârtie a interacțiunilor cu clienții.

Soluția

Concepute și livrate de Ergo, componentele Customer Relationship Management (CRM) din Microsoft Dynamics 365 au fost identificate ca fiind cel mai bun mod de a îndeplini cerințele Dairygold și de a obține o mai bună înțelegere a fermierilor și a nevoilor acestora. Noul sistem CRM oferă Dairygold informații relevante în timp util, ajutând la depășirea unora dintre provocările cu care s-au confruntat echipele atunci când lucrează de la distanță în Irlanda rurală.

Soluția CRM a Ergo a permis companiei Dairygold să înregistreze informații importante, permițând un serviciu mai îmbunătățit. Toate informațiile sunt încărcate direct de personalul lor din orice locație, rezolvând provocarea de a lucra cu clienții și furnizorii din zone îndepărtate.

Preluat: ErgoGroup.ie