Blog IT

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) trebuie să jongleze cu multe priorități și cerințe zilnice. Achiziționarea și păstrarea clienților. Evitarea ineficienței. Oferirea unui serviciu excelent pentru clienți. Gestionarea costurilor. Angajarea angajaților. Respectarea reglementărilor guvernamentale. Păstrarea actualității cu tendințele industriei.

Uncategorized

Primele 13 beneficii ale serviciilor gestionate proactiv față de defecțiunea reactivă

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) trebuie să jongleze cu multe priorități și cerințe zilnice. Achiziționarea și păstrarea clienților. Evitarea ineficienței. Oferirea unui serviciu excelent pentru clienți. Gestionarea costurilor. Angajarea angajaților. Respectarea reglementărilor guvernamentale. Păstrarea actualității cu tendințele industriei.

Tehnologia poate ajuta IMM-urile să-și eficientizeze procesele, să îmbunătățească productivitatea angajaților și să mențină un avantaj competitiv. Dar tehnologia vine cu partea sa de provocări, mai ales că dispozitivele mobile continuă să preia controlul și nevoile de calcul se schimbă rapid.

Aici intervin serviciile gestionate. Definite ca suport IT specializat livrat în conformitate cu un acord de nivel de serviciu clar descris pe o perioadă de timp fixă pentru un cost redus și previzibil, serviciile gestionate sunt cel mai sigur pariu în mediul tehnologic actual. Mai ales atunci când este comparat cu serviciile IT reactive sau de reparație.

Stabilitate și expertiză

Costuri IT previzibile. Serviciile gestionate convertesc costurile IT variabile legate de modul de reparație sau de modul reactiv de asistență în costurile stabile ale asistenței proactive. Acest lucru permite proprietarilor de afaceri să bugeteze eficient și să plătească ceea ce își pot permite într-un program stabilit, mai degrabă decât să fie loviți cu facturi neașteptate atunci când apar probleme tehnologice.

Antrenament legitim. Pe lângă angajarea și instruirea unui personal IT, costul educației și certificării continue poate distruge banca proprietarului unei întreprinderi mici. Și dacă nu sunteți bine versat în lumea IT, cum vă puteți asigura că un angajat IT este de fapt calificat? Nu lăsați „experții” tehnici subînvățați să vă păcălească în a crede că vă pot rezolva toate problemele.

Experiență din lumea reală. Și, deși certificările sunt importante, la fel este și experiența. Furnizorii principali de servicii gestionate întâmpină foarte puține probleme pe care nu le-au văzut până acum, în timp ce un angajat IT intern rămâne adesea concentrat pe un set mic de probleme. Ați prefera ca un medic cu experiență să vă rezolve afecțiunile fizice, nu? Același lucru este valabil și pentru o echipă de asistență IT.

Risc redus, teren egal

Un pariu sigur. Întrucât tendințele pieței, reglementările guvernamentale, condițiile financiare și tehnologiile se schimbă rapid, fiecare investiție comercială prezintă un anumit risc. Lucrul cu un MSP de încredere care poate asuma și gestiona o mare parte din acest risc pentru dvs. este un avantaj major care vine cu cunoștințe specifice din industrie și ani de experiență.

Un avantaj competitiv real. Majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii nu își pot permite să se potrivească cu serviciile puternice de asistență internă de care se bucură companiile mai mari. Lucrul cu un MSP oferă totuși companiilor mici soluții la nivel de întreprindere, oferind tipul de acces și expertiză de care se bucură companiile mari. Structurile de costuri gestionate și economiile de scară de acest gen pot oferi companiei dvs. un avantaj major.

Conformitate care contează. Paravanul tău este capabil să combată atacurile? Vă auditați în mod regulat stațiile de lucru și serverele? Compania dvs. a implementat standarde de securitate PCI și a lucrat pentru a menține aceste standarde? Întreprinderile mici și mijlocii au mai multe moduri ca oricând să gestioneze comerțul prin carduri de credit și debit, comerț electronic, transferuri bancare și multe altele. Dar cu această sferă de tranzacții sporită vine o nevoie mai mare de diligență. Angajarea unui furnizor de servicii gestionate permite companiei dvs. să minimizeze riscurile asociate cu menținerea datelor clienților și a altor informații sensibile, a căror utilizare necorespunzătoare poate provoca daune grave afacerii dvs.

Break-Fix: Cost ridicat, valoare scăzută

„Hei Margaret!” Multe firme mici se ocupă de IT în acest fel: se bazează pe un angajat non-IT pentru a face față problemelor IT de zi cu zi. Margaret nu a cerut niciodată acest rol – a evoluat doar în direcția ei. Dar impactul cererii ei de a rezolva problemele urgente ale colegilor nu este adesea calculat; nici probabilitatea ca lipsa ei de cunoștințe IT formale să poată duce la facturi mai scumpe de reparații în viitor.

„Am un tip”. Companiile mici care au recunoscut defectul „Hei Margaret!” Strategia de asistență încearcă să rezolve problema prin angajarea unui specialist cu experiență în asistență tehnică, cu o rată fixă cu frecvență orară parțială. Cu toate acestea, tipul „Am un tip” poate întreține peste o duzină de clienți cu jumătate de normă pentru a-și duce un trai decent și este posibil să nu fie întotdeauna disponibil atunci când un proprietar de afacere are absolut nevoie de el. În acest scenariu, compania obține o soluție mai competentă din punct de vedere tehnic. Dar este, de asemenea, la mila unui operator independent cu cerințe concurente pentru timpul și atenția sa.

„Apelați la Geek Squad!” Deoarece proprietarul afacerii îl vede de obicei pe tipul „Am un tip” doar atunci când există o problemă, apare haosul atunci când apelurile frenetice rămân fără răspuns. Apoi, proprietarul afacerii nu are de ales decât să deschidă paginile galbene și să caute ajutor, mulțumindu-se deseori pentru prima companie care poate răspunde nevoii imediate. În timp ce acești tehnici pot oferi într-adevăr o ușurare pentru hard disk-urile eșuate și alte probleme legate de desktop, de multe ori nu au abilitățile necesare pentru a susține rețele complexe sau pentru a înțelege nevoile specifice ale unei companii.

„Angajați o persoană IT – în curând!” Când lipsa disponibilității imediate devine o problemă (sau când „Am un tip” și „Geek Squad” nu rezolvă o problemă), proprietarul companiei decide în cele din urmă să angajeze o resursă internă care să poată răspunde la reclamațiile utilizatorilor . Noii angajați primesc imediat o listă lungă de probleme de rezolvat. Din păcate, atât pentru resursa IT internă, cât și pentru companie, lista nu se scurtează niciodată, iar suportul IT intern este pentru totdeauna în modul „reacționează”, răspunzând la cea mai gravă problemă și rareori avansând.

Servicii gestionate: cost redus, valoare ridicată

Abordare proactivă = rezoluție înainte de criză. Software-ul de monitorizare și întreținere poate identifica problemele înainte ca acestea să afecteze productivitatea angajaților. Și toată lumea se poate odihni mai ușor știind că rezoluția are loc înainte ca situațiile să se transforme în situații de urgență „albă”.

Aplicarea uniformă a resursei optime. Resursele cu cel mai mic cost și cele mai acreditate sunt aplicate mai întâi problemelor recunoscute, în timp ce problemele mai mari sunt escaladate către resurse cu calificare superioară, într-un mod fluid și fără probleme, astfel încât rezolvarea să poată fi obținută rapid.

Răspuns rapid indiferent de prioritate. Având la dispoziție mai multe niveluri de asistență IT la fața locului și la distanță, problemele pot fi abordate simultan mai degrabă decât în ordine secvențială. Abordarea proactivă asigură, de asemenea, cea mai bună reacție: rezolvarea problemelor în timp ce acestea sunt încă disimulate și înainte de a fi detectate de utilizatorul final. Impactul imediat este productivitatea îmbunătățită; impactul pe termen mai lung este un personal mai competent în materie de tehnologie, care este mai capabil să valorifice investițiile tehnologice ale companiei.

Cuvântul final

Niciuna dintre problemele cu care se confruntă întreprinderile mici și mijlocii – concurența neobosită, complexitatea tehnologică, nevoia nesfârșită de a face mai mult cu mai puțin – nu vor dispărea în curând. Așadar, valoarea unei soluții de înaltă calitate și ieftine la aceste probleme va crește. De aceea, CMIT Solutions a petrecut ani de zile adaptând o varietate de servicii gestionate care pot contribui la creșterea eficienței și productivității afacerii dvs.

Abordarea de reparație / soluționare a asistenței IT nu numai că nu a reușit să răspundă nevoilor IMM-urilor, ci a afectat relația dintre tehnicieni și întreprinderile mici pe care le deservesc. Întreprinderile mici se simt vulnerabile, deoarece nu înțeleg limbajul jargon al tehnicienilor lor, volumul mare de muncă și costurile imprevizibile. Între timp, tehnicienii se simt suprasolicitați și sub apreciați, blocați într-o buclă de sarcini repetitive, cu stres ridicat, în timp ce aleargă de la o criză la alta, incapabili să lucreze la proiecte mai satisfăcătoare care ar putea oferi o valoare de durată afacerii.

Doar o schimbare radicală în filozofia și livrarea suportului IT poate face ca modelul break / fix să devină învechit și să ofere o eficiență și o productivitate mai mari IMM-urilor la un cost mai mic și mai previzibil. Tehnologia este parte integrantă a succesului unei întreprinderi mici și mijlocii, iar CMIT Solutions înțelege acest lucru.

Preluat: Cmitsolutions.com